Vil du optimere din arbejdsdag?

Onsdag 14. juni 2023

Medius anvender den seneste teknologi indenfor AI og Machine Learning i bestræbelserne på at tage jeres leverandørfakturaproces til næste niveau. Mange økonomiafdelinger har digitaliseret sine processer, men endnu ikke udnyttet de mange fordele automatisering heraf giver. Kom og hør hvad en af vores kunder har gjort sig af erfaringer ved at automatisere flere af deres daglige processer. 

 

Brunch-seminar

Digitalisering er ikke automatisering

Medius har hermed fornøjelsen af at invitere dig til brunch-seminar sammen med vores partner Columbus, hos Columbus i Århus. Du kan her få indblik og inspiration til hvordan du kan tage automatiseringen af jeres fakturaproces til det næste niveau. Du vil ligeledes få indblik i hvordan (UR/virksomhedens) processer er blevet optimeret for at få mere tid til strategiske forbedringer og samtidig minimere den evige risiko for menneskelige fejl.

Fokus er på hvordan du kan få den bedste håndtering af fakturaer i udfordrende infrastrukturer: decentraliserede organisationer, flere (ERP) systemer og håndtering af flere interessenter.

De fleste økonomiafdelinger har digitaliseret sine processer, men har endnu ikke udnyttet de mange fordele automatisering giver - de fleste har kun flyttet de manuelle trin fra et trin til et andet. Denne morgen får du indsigt i, hvordan du kan arbejde med dine fakturahåndteringsprocesser for at komme til næste niveau af automatisering. Vi tilbyder Brunch, samtaler med branchekollegaer og diskussioner med eksperter indenfor automatisering. Du får også mulighed for at sparre og vidensdele med andre Medius kunder på dagen. 

  • Hvordan kan du skalere din virksomhed med automatisering af Account Payables i en Cloud-løsning?
  • Hvordan bliver man en proaktiv økonomiafdeling?
  • Hvordan og hvorfor skal virksomheder tage kontrol over omkostninger?

Du vil have mulighed for at stille dine spørgsmål til eksperter før, under og efter seminaret. Seminar og frokost er gratis. Antallet pladser er begrænset.

 

 

 

Vi tar ikke længere imod tilmeldinger til dette event. Du er velkommen til næste arrangement - denne side bliver løbende opdateret med information